Vi har sett att många restauranger och caféer kan ha svårt att hinna med. Nu finns möjligheten att köpa färsk sås och dressing gjorda på hantverksmässiga grunder. Smakar det så lönar det sig.

Vi bidrar med: 

Hög och jämn kvalité i produktionen.

Tar bort ett arbetsmoment och sänker er tillagningskostnad.

Förenklar inköp av ingredienser.

Färre moment säkrar kvaliteten när belastningen är hög.

Inga överraskningar. Håll samma kvalitet och smak vid t.ex. personalbyten.

Förenklar i produktionen: Våra produkter är bra som baser i olika måltidslösningar och röror såsom skagenröra, kycklingröra eller rökt rensteksröra. Kombinationsmöjligheterna är oändliga.

Premium till standardpris:  Eriks såser tillagas som i ett restaurangkök fast större, på riktigt bra råvaror och till större delen för hand. Det är Erik som har gjort recepten och han kontrollerar även att såserna uppfyller hans krav. Nivån är premium, rakt igenom, men till ett ordinärt pris. Styrkan hos kedjeanslutna restauranger ska vara det gemensamma varumärket men det förutsätter att anslutna enheter håller en likvärdig och prisvärd standard. Låt Lallerstedt ta hand om såserna så vet du att ni har ett av de svåraste och viktigaste momenten helt under kontroll. Lägg tiden ni sparar in på att se över tallriken en extra gång så har ni höjt nivån utan att ens anstränga er.

Produkter i serien