O.Kavlis affärside: Med omtanke och trygghet förgyller och förenklar vi dygnets alla måltider.

Vad innebär vår affärsidé

Kavli ska vara ett företag som leder utvecklingen inom de kategorier vi verkar. Med förgylla avser vi att våra produkter ska bidra till en bättre matupplevelse på olika sätt. Det kan vara som pålägg på smörgåsen, smaksättare, ingrediens för en hel måltid, recept och inspiration till matlagningen, eller som ett tillbehör. Genom smarta förpackningslösningar och innovativa produkter ska också livet förenklas för våra konsumenter. Kavlis produkter ska kunna konsumeras till de flesta typer av måltidssituationer och såväl i hemmet som utanför.

Vårt utbud ska också vara så brett och djupt att vi kan fylla behov för alla åldrar. Vår affärsidé innebär också att vi ska vara ett naturligt val för företag inom food service-sektorn, baserat på vår förmåga att förgylla och förenkla. Även vår affär som underleverantör till industrin ska präglas av vår förmåga att ge kunderna produkter av hög kvalitet, anpassade förpackningar och kundunik produktutveckling.

 

Allt detta gör vi med omtanke och trygghet för människor. Genom att vara en trygg, pålitlig och ansvarskännande leverantör vill vi tillsammans med våra samarbetspartners bidra till ett hållbart samhälle. Vi vill även att våra medarbetare ska känna stolthet över att vara en del av Kavli. Vår ägarform, där överskottet går till välgörande ändamål, stärker vår trovärdighet som ett ansvarstagande och långsiktigt företag.